Rektör Ünal’dan İslam Toplumu Millî Görüş’e Nezaket Ziyareti
08 Mayıs 2023, Pazartesi - 11:17
Güncelleme: 08 Mayıs 2023, Pazartesi - 11:17

Temaslarda bulunmak için yurt dışına çıkan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve beraberindeki heyet, İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Genel Başkanı Kemal Ergün’ü ziyaret etti.

Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen “Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı” vesilesi için yurt dışına çıkan Rektör Ünal’a; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Uluslararası Birim Başkanı Prof. Dr. Said Kurşunoğlu da eşlik etti.

Ziyaret sırasında Topluluğun hizmetleriyle başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Rektör Ünal, İslam’ın öğrenilmesi, öğretilmesi, yaşanması, gelecek nesillere aktarılması ve İslam dininin tanıtılması açısından kuruluşu önemli bulduğunu belirtti. IGMG Başkanı Kemal Ergün ise toplumsal, kültürel ve siyasal alanlarda mensuplarını temsil ettiklerini belirterek Müslümanların tüm meseleleriyle ilgilendikleri ve onların hayat şartlarının düzeltilmesi ve temel haklarının korunması için çalıştıklarını söyledi.

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.