Rektör Ünal Mimarlar Odası Samsun Şubesinin Yeni Yönetimini Kabul Etti
04 Şubat 2021, Perşembe - 12:28
Güncelleme: 04 Şubat 2021, Perşembe - 12:28

Mimarlar Odası Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Burak Şener ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki görüşmede Rektör Ünal, Başkan Burak Şener ve Yönetim Kurulunun her bir üyesiyle tanışarak kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette Mimarlar Odası Samsun Şubesinin çalışmaları ve geleceğe dönük projeleri hakkında Rektör Ünal’a bilgiler veren Başkan Şener, ayrıca kurumlar arası iş birliği olanaklarına dair düşünce ve değerlendirmelerini paylaştı.

Bünyesindeki Mimarlık Fakültesinden ötürü Üniversiteyle daha yakın ilişkiler ve temaslarda bulunmak istediklerini belirten Başkan Şener; donanımlı ve yetkin öğrencilerin yetişmesinde Oda olarak sektörel birikim ve deneyimlerini aktarmaya hazır olduklarının altını çizdi.

Nazik ziyaretleri ve alakalarından dolayı Başkan Şener ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Rektör Ünal da sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli iletişim kurup uyum içerisinde çalışmaya özen gösterdiklerine dikkat çekti. Her fakültede olduğu gibi Mimarlık Fakültesindeki eğitimi de önemsediklerine işaret eden Rektör Ünal, sektördeki değişim, gelişim ve yenilikler doğrultusunda nitelikli mezunlar vermeyi amaçladıklarını dile getirdi.