Rektör Ünal, MHP Samsun İl Başkanı ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanını Konuk Etti
21 Temmuz 2023, Cuma - 13:31
Güncelleme: 21 Temmuz 2023, Cuma - 19:15

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Osman Kandıra ile Türk Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Gökhan Şahin’i makamında ağırladı.

Ziyarette Rektör Ünal ve konuklar; fikir alışverişinde bulunurken eğitim-öğretim, araştırma geliştirme ve kente dair konular hakkında da değerlendirmelerini paylaştı.

Görüşmede Rektör Ünal, OMÜ’nün sahip olduğu potansiyel ve dinamikleri harekete geçirmek suretiyle önemli bir çıkış yakaladığını vurgulayarak katedilen aşamalar hakkında konuk İl Başkanı Kandıra ve Şube Başkanı Şahin’e bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Ünal, İl Başkanı Kandıra ve Şube Başkanı Şahin’e çalışmalarında başarı temennilerini iletti.

MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra da OMÜ’nün; kentin güzide bir kurumu olarak eğitim ve araştırma işlevi haricinde sosyal ve ekonomik kalkınma bakımından en önemli itici güçlerden biri olduğuna işaret ederek Rektör Ünal nezdinde öğrenciler ile akademik ve idari çalışanlara yeni dönemde muvaffakiyet diledi.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.