OMÜ ve ÇOMÜ Rektörleri Samsun Valiliğinde
14 Haziran 2021, Pazartesi - 16:15
Güncelleme: 14 Haziran 2021, Pazartesi - 16:15

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Samsun Valiliğini ziyaret ederek Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile bir araya geldi.

Valilik makamındaki ziyarette pandemi nedeniyle uzaktan sürdürülen eğitim-öğretim faaliyetleri ele alınırken Rektör Ünal ve Rektör Murat, bu süreçte gelinen aşamaya ilişkin Vali Dağlı ile istişarede bulundular. Görüşmede ayrıca, her iki üniversite arasındaki olası iş birlikleri ve paydaşlıklar hakkında değerlendirmeler dile getirildi.

Vali Dağlı, nazik ziyaretleri ve değerli paylaşımları için Rektörler Prof. Dr. Ünal ve Prof. Dr. Murat’a teşekkür ederek çalışmalarında muvaffakiyet diledi.