Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanından Rektör Ünal’a Nezaket Ziyareti
12 Aralık 2021, Pazar - 13:00
Güncelleme: 12 Aralık 2021, Pazar - 13:00

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan ve beraberindeki dernek temsilcilerini makamında ağırladı.

Merkezi Ankara’da bulunan derneğin faaliyetleri sebebiyle Samsun’da bulunan Dernek Başkanı ve dernek temsilcileri, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dernek Başkanı Salih Turhan ve beraberindekiler, Rektör Ünal’a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Görüşmede Üniversitede yapılan faaliyetleri ve Üniversitenin hedeflerini paylaşan Rektör Ünal da nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Ziyarette, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan Rektör Ünal’a, geleneksel Türk sanatını yansıtan bir çalışma hediye ederken, Rektör Ünal da Salih Turhan’a OMÜ’yü temsilen hediye takdim etti.