Rektör Bilgiç, Bağışçı Arslan Ailesiyle İşletme Fakültesinde Bir Araya Geldi
18 Aralık 2019, Çarşamba - 15:37
Güncelleme: 27 Aralık 2019, Cuma - 17:35

Bafra İşletme Fakültesinin binasını yaptıran bağışçı Arslan ailesi ve OMÜ yönetimi düzenlenen yemekte bir araya geldi.  Hacı Fevziye Arslan Bafra İşletme Fakültesinde Dekan Prof. Dr. Yüksel Terzi’nin organize ettiği yemeğe Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, bağışçılar işadamı Akif Arslan ve Saffet Arslan kardeşler, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran, Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ile öğretim üyeleri katıldı.

Yemekte, kısa bir değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, ”Bağışçılarımız İşletme Fakültesinin binasını yapıp üniversitemize bağışladılar. Bu şık binada bu sene öğrencilerimiz eğitim öğretimlerine başladılar.  Bundan sonra inşallah nice öğrenciler gelecek eğitimlerini tamamlayacak ve ülkemize hizmet etmek üzere bir yetkinlik kazanmış olarak gidecekler. Bu yatırım her zaman Allah razı olsun dedirtecek bir yatırım, emeği geçen bağışçılarımıza ve tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Kampüste yapacağımız düzenlemelerle çok daha görünür bir yerleşke olacak… Ayrıca bu bölgede Ziraat Fakültemizin bir bölümünü eğitim öğretim ve araştırma amaçlı kullandığı yaklaşık 900 dönümlük önemli bir arazimiz var. Orasını gelecekte örnek bir çiftlik haline dönüştürmeyi düşünüyoruz. Bölgedeki çiftçilerin gelip destek ve eğitim alacağı örnek araştırmaların yapılabileceği bir yer olmasını diliyorum.” dedi.