OMÜ TTO ve AR-GE Buluşması

03 Mayıs 2019, Cuma - 13:30
24 April 2019

.OMÜ-TTO ve AR-GE BULUŞMASI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) tarafından, bağlı bulunduğumuz Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üyelerine ve bölgemizde faaliyet gösteren sanayici firmalara yönelik TÜBİTAK Yenilik ve Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)  destek programlarının anlatılacağı ve sanayi tarafında da tecrübe ve önceliklerin irdeleneceği bir bilgi paylaşımı toplantısı düzenlenecektir.

Bilindiği üzere ülkemizde özel sektör kuruluşlarının Ar-Ge ve teknoloji geliştirme, yenilik faaliyetlerini desteklemek ve bu yolla Türk sanayisinin araştırma ve teknoloji geliştirme yeteneğinin, yenilikçilik kültürünün ve rekabet gücünün artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla oluşturulan programlar ve proje esaslı Ar-Ge destekleri TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) tarafından yürütülmektedir.
“OMÜ TTO ve Ar-Ge Buluşması” adını verdiğimiz etkinliğimize Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilimsel Programlar Başuzmanı Dr. Zeynep Deniz Eygi , Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ETTOM Sanayi İlişkileri Uzmanı Dr. Halil İbrahim Özer , Sampa AŞ. Malzeme Tedarik Laboratuvarı Yöneticisi Dr. Mert Göksüzoğlu , Silverline AŞ. Ar-Ge Direktörü Sezgin Bahtiyar ve Ar-Ge Uzmanı Tuğçe Şimşek sunumlarıyla katılacaklardır.
Sanayi firmalarımızda proje hazırlama ve geliştirme kültürünün olgunlaşması, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi, Ar-Ge proje başvurularının artırılması ve firmalarımızın farklı finansman kaynaklarına erişimlerinin artırılması amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliğe katılımınızı rica ederiz.

Etkinlik Yeri: OMÜ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ
Tarih:03.05.2019
Saat:13:30-17:00
Katılım sağlamak için formu doldurunuz.

Form için tıklayınız:  https://forms.gle/C2cL8RicuknxM54S8

Etkinlik Takvimi'ne gözat