Cumhuriyetin 100. Yılında Koklear İmplant Samsun Buluşması

28 Ekim 2023, Cumartesi - 08:00 - 16:00

koklearimplantsamsunbulusmasi@gmail.com

05 October 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğümüzce Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen organize edilen “Cumhuriyetin 100. Yılında Koklear İmplant Samsun Buluşması” Sempozyumu 28 Ekim 2023 tarihinde 09.00-17.00 saatleri arasında OMÜ AKM' de düzenlenecektir. Sempozyumumuzda KBB uzmanı, odyolog, dil ve konuşma terapisti, özel eğitim öğretmeni ve koklear implant kullanıcıları/ebeveynlerinin bir  araya getirilmesi amaçlanmıştır. Koklear implant kullanıcılarına ve ebeveynlerine yönelik koklear implant tanılama ve ameliyat süreci, implant kullanımına yönelik teknik bilgilendirme, işitsel rehabilitasyon etkinliklerine yönelik oturumlar planlanmıştır.

Sempozyum boyunca Konuşan Eller Öğrenci Topluluğu” ve “İşitme ve Denge Topluluğu”nun destekleriyle çocuk katılımcılara yönelik etkinlikler (Resim boyama, yüz boyama, kitap okuma vb.) gerçekleştirilecektir.
Sizleri sempozyumumuzda görmekten onur duyarız.

Sempozyum Başkanı Öğr. Gör. Dr.  Ömer KÜÇÜKÖNER

Etkinlik Takvimi'ne gözat