Seramik Çalıştayı

Atakum Hasan Ali Yücel Bilim ve Sanat Merkezi

11 Ekim 2022, Salı - 09:00 - 14 Ekim 2022, Cuma - 16:00
04 October 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü, 11-14 Ekim 2022 tarihlerinde uluslararası düzeyde başarılar elde etmiş Türk seramik sanatçılarını ağırlayacaktır.

Avrupa Gençlik Yılı kapsamında 4 gün sürecek olan bu etkinlikte davetli sanatçılardan; Sevim ÇİZER, T. Emre FEYZOĞLU, Elif AYDOĞDU AĞATEKİN, İsmet YÜKSEL, Leyla KUBAT, Oya AŞAN YÜKSEL ve Emre CAN workshoplar ve sunumlar gerçekleştireceklerdir.

14 Ekim 2022 saat 17.00’da çalıştay sürecine dair film gösterimi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nde İzleyici ile buluşacaktır. Sanatçıların eserlerinin yer aldığı karma seramik sergisi açılışı ile devam edecek programda davetli sanatçılara ve çalıştay düzenleme kuruluna katılım ve teşekkür belgeleri takdim edilecektir. Sergi 20 Ekim 2022 tarihine kadar Samsun halkı ve sanat severler tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nde gezilebilir. 21-26 Ekim 2022 tarihlerinde ise Atakum Hasan Ali Yücel Bilim ve Sanat Merkezi Sergi ve konferans salonunda film gösterimi ve sergi tekrar izleyici ile buluşacaktır. Seramik sanatı ile ilgili farklı konu ve uygulamaları içeren etkinliğimiz Samsun halkına ve sanatseverlere duyurulur.

Etkinlik Takvimi'ne gözat
Diğer Etkinlikler