Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı "Kök Projesi"

Proje

23 Eylül 2021, Perşembe - 07:00 - 26 Eylül 2021, Pazar - 16:00
23 September 2021

Başkanlığımız bünyesinde faaliyetlerini yürüten Savunma Sanayii Akademi; 2019 yılında hayata geçirdiği Vizyonergenç programının ardından; KÖK Programı'nı başlatmıştır.

Program, üniversite öğrencilerimizin okul hayatları boyunca maddi imkansızlık yaşamadan kariyerlerine odaklanmaları ve mezun olduklarında boşta kalmadan iş hayatına atılmalarına destek olmak amacıyla hayata geçirilmiştir.

KÖK, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı himayesi altında; Savunma Sanayii Akademi ile TR Eğitim ve Teknoloji A.Ş. koordinasyonunda; ASELSAN, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), ROKETSAN, HAVELSAN ve Savunma Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. (STM)'nin katkılarıyla yürütülen bir sosyal sorumluluk projesidir.

Programa başvurular 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü başlamış olup, 26 Eylül 2021 Pazar gününe kadar devam edecektir.

Öğrenciler başvurusunu vizyonergenc.gov.tr adresi üzerinden yapabilirler. Ayrıca detaylı bilgi için iletisim@vizyonergenc.com adresine mail yoluyla ulaşılabilirler.

Geleceğe yön verecek potansiyele sahip ve devletimizin desteğine ihtiyaç duyan öğrencilerimiz için hayata geçirdiğimiz KÖK Programı'nın duyurulması için gereğini arz/rica ederim.

Oral Cenk AKTAŞ

Savunma Sanayii Akademi Başkanı