Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

Ankara

01 Şubat 2022, Salı - 23:00 - 03 Şubat 2022, Perşembe - 22:45
23 December 2021

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde 02 - 03 Şubat 2022 tarihlerinde "International Conference on Science, Engineering, Management and Information Technology" adlı konferans (sanal konferans) düzenlenecektir.

Öğretim üyeleri, akademisyenler, eğitimciler, endüstri uzmanları ve üniversite öğrencilerinin bir araya geleceği konferansta hem araştırma hem de endüstride mühendislik yönetimi ile BT alanındaki son teorik ve pratik başarıların bilgi, deneyim ve bilimsel araştırma bulguları paylaşılacaktır.

Konferansla ilgili Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin duyuruna buradan ulaşabilirsiniz.

Konferansa dair detaylı bilgi için:

AddThis Sharing Buttons