Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi " KARES" Dergisi Makale Çağrısı
11 Temmuz 2023, Salı - 14:43
Güncelleme: 12 Temmuz 2023, Çarşamba - 10:30

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde yılda 2 sayı olarak yayımlanacak olan Karaelmas Sosyal Bilimler Dergisi (KARES), 2023-Aralık sayısı için DergiPark üzerinden yazı kabulüne başlamıştır. Uluslararası hakemli bir dergi olan Karaelmas Sosyal Bilimler Dergisi (KARES) Türkçe, İngilizce ve Türk lehçelerinde olmak üzere hem basılı hem de elektronik olarak yayımlanmaktadır. Dergide sosyal ve beşerî bilim alanlarına katkı sağlayacak özgün ve bilimsel yöntemlere uygun çalışmalar yayımlanmakta olup makalelerin yayım sürecinde herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Makaleler "kör hakemlik" yöntemiyle en az 2 hakem tarafından kontrol edilmekte olup intihal taraması ve yayın etiğine uygun bir süreçten geçirilerek titiz bir ön değerlendirmeye tabi tutulmaktadır. KARES' in ikinci sayısı için Türkçe, İngilizce ve Türk lehçelerinde yazılmış makale ve kitap eleştirileri kabul etmektedir. Ayrıntılı bilgiye aşağıdaki bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi: https://dergipark.org.tr/tr/pub/kares

Son Tarih:15 Ekim 2023