Uluslararası İslam'da Sanat ve Estetik Sempozyum Duyurusu
20 Temmuz 2023, Perşembe - 13:46
Güncelleme: 20 Temmuz 2023, Perşembe - 13:52

Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından 8-9 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan "Uluslararası İslam'da Sanat ve Estetik Sempozyumunu" gerçekleşecektir. Sempozyum ile bilim ve ahlak gibi insan ve toplum hayatı için vazgeçilmez bir değeri olan, yaşadığımız dünyayı biçimlendiren, güzelleştiren ve ona renk katan sanat ve estetiğin önemi vurgulanacaktır ve  bu konuda toplumsal duyarlılık ve bilincin artmasına katkı sağlanacaktır. Bu hedef doğrultusunda tespit edilen konu başlıkları çerçevesinde nitelikli çalışmalarla ortaya çıkan bildirilere yer verilerek, Türkiye ve uluslararası bilim literatürüne katkı sağlamak, sempozyumun öncelikli amaçlarından birisi olacaktır. sempozyum ile ilgili ayrıntılı bilgilere https://islamsanatestetik2023.karabuk.edu.tr/index.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.