Uluslararası Endüstri Mühendisliği Konferansı
04 Ocak 2024, Perşembe - 09:08
Güncelleme: 04 Ocak 2024, Perşembe - 09:08

İstanbul Teknik Üniversitesi z İşletme Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından 7-9 Ağustos 2024 tarihlerinde "Global Joint Conference on Industrial Engineering and Its Application Areas (GJCIE) 2024" adlı uluslararası konferans “Yapay Zeka Çağında Endüstri Mühendisliği” temasıyla yüz yüze ve çevrimiçi olarak Antalya’da düzenlenecektir.

GJCIE 2024 aynı lokasyonda düzenlenecek 3 konferanstan oluşmaktadır. Bu konferanslar:

• The 9th Global Conference on Industrial Engineering (GCIE)
  • The 10th Global Conference on Healthcare Systems Engineering and Management (GCHSEM)
  • The 11th Global Conference on Engineering and Technology Management (GCETM)

GJCIE 2024 araştırmacılar, uygulayıcılar ve eğitimcilerin endüstri mühendisliği alanındaki en son yenilikler, trendler, deneyimler ve zorlukları sunup tartışacakları uluslararası bir forum olacaktır. GJCIE 2024 akademi ve endüstriden uzmanları bir araya getirerek yukarıda belirtilen alanlardaki en son araştırma sonuçlarının, trendlerin ve pratik uygulamaların paylaşılmasını sağlayacaktır.

Detaylı bilgi için https://www.gjcie.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.