Türk Fizyolojik Bilimler Derneği 48. Ulusal Fizyoloji Kongresi
17 Temmuz 2023, Pazartesi - 15:15
Güncelleme: 17 Temmuz 2023, Pazartesi - 15:15

Türk Fizyolojik Bilimler Derneği, kuruluşundan günümüze kadar ulusal ve uluslararası düzeyde fizyolojik bilimler alanında çalışan bilim insanlarını bir araya getirerek özellikle genç bilim insanlarının kendilerini geliştirebilecekleri bir platform oluşturma bilinci ile kongreler düzenlemektedir. Bu yılki 48. Ulusal Fizyoloji Kongresi, 1-4 Kasım 2023 tarihleri arasında, Sakarya Üniversitesi ev sahipliğinde, Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Ayrıca her kongrede olduğu gibi  "Türk Fizyolojik Bilimler Derneği 48. Ulusal Fizyoloji Kongresi''nde sunulan çalışmaların "İngilizce Özetleri", SCI tarafından taranan ve 2021 yılı etki değeri 7,5 olan "Acta Physiologica" dergisinde yayınlanacaktır. Türkçe özetler ise Kongre Özet Kitabı olarak yayınlanacaktır. Detaylı bilgi için https://tfbdkongre.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.