TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı
29 Ocak 2024, Pazartesi - 14:19
Güncelleme: 29 Ocak 2024, Pazartesi - 14:19

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı tarafından desteklenen, koordinatörlüğünü Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Su Ürünleri ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Doğan KOCA'nın yürüttüğü "Sucul Ekosistemlerde Araştırma Yöntemleri" başlıklı bilimsel etkinlik 03- 08 Mart 2024 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılacak öğrencilerin konaklama, yol ve iaşe giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacak olup katılımcılardan hiçbir ücret alınmayacaktır.

Bahsi geçen etkinliğe katılmak isteyen, su veya sucul ekosistemler ile ilişkili alanlarda lisansüstü öğrenimleri devam eden katılımcıların “seay.erciyes.edu.tr” internet sitesinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Etkinliğe Türkiye’nin farklı şehirlerinden toplam 15 katılımcı kabul edilecektir.