TOGÜ Erbaa Sağlık ve Yönetim Dergisi
15 Nisan 2024, Pazartesi - 10:57
Güncelleme: 15 Nisan 2024, Pazartesi - 10:57

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından yayımlanacak olan "TOGÜ Erbaa Sağlık ve Yönetim Dergisi (Journal of TOGU Erbaa Health and Management)" makale kabulüne başlamıştır. TOGÜ Erbaa Sağlık ve Yönetim Dergisi'nin ilk sayısı Aralık 2024'te yayımlanacaktır.

TOGÜ Erbaa Sağlık ve Yönetim Dergisi, uluslararası hakemli, açık erişimli, bilimsel bir dergi olup sağlık yönetimi başta olmak üzere sağlık hukuku, hemşirelik, ebelik, fizyoterapi ve rehabilitasyon, beslenme ve diyetetik, acil yardım ve afet yönetimi, yaşlı bakımı, evde sağlık hizmetleri, halk sağlığı gibi sağlık bilimleri alanında ve işletme, iktisat, yönetim ve organizasyon, stratejik yönetim, kamu yönetimi, yönetim bilişim sistemleri gibi yönetim bilimleri alanında yapılmış ve sağlık ve yönetim alanlarına bilimsel katkı sunacak akademik çalışmaları kabul etmektedir. Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizcedir dergi ve makale gönderimi hakkında detaylı bilgiye https://dergipark.org.tr/tr/pub/toguesy adresinden ulaşılabilmektedir.