Tarsus Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi Makale Çağrısı
29 Nisan 2024, Pazartesi - 15:24
Güncelleme: 29 Nisan 2024, Pazartesi - 15:24

Tarsus Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi yayın hayatına 2020 yılında başlamış olup, Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda 2 (iki) defa yayımlanmaktadır. Dergi; Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası İlişkiler, İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ile benzeri alanlarda ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel niteliklere sahip çalışmaları yayınlayarak bilimsel bilgi birikimine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Halihazırda ESJI, Asos İndeks, Index Copernicus, EuroPub, OJOP, DRJI ve Journals Directory indekslerinde taranan Dergi, TR Dizin’de değerlendirme aşamasındadır. Yayın Kurulu uluslararası nitelikte olan ve 5 yıldır yayın hayatında devam eden Tarsus Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi Haziran 2024 sayısı için makale kabulüne devam etmektedir.

Dergipark https://dergipark.org.tr/tr/pub/tarsusiibfdergisi üzerinden makale kabulüne devam etmektedir.