Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi Makale Çağrısı
12 Ocak 2024, Cuma - 09:41
Güncelleme: 12 Ocak 2024, Cuma - 09:41

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde 2020 yılından beri yayın hayatına devam eden "Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi" Haziran 2024'te yayımlanacak olan 5. Cilt 1. Sayı için makale kabulü sürecine başlamıştır.

Dergi, DOAJ ve Dergipark veri tabanlarına kayıtlı olup, ayrıca TRDizin'de taranmak üzere başvuru sürecini başlatmıştır. Türkçe ve İngilizce dilindeki çalışmaları değerlendiren dergi, gönderilen çalışmaları önce editör kurulu tarafından ön incelemeye almaktadır. Ardından bu çalışmalar alanında uzman iki farklı hakem tarafından kör hakem değerlendirmesine tabi tutulmaktadır. Değerlendirme süreci ortalama 45 gün sürmekte olup, kabul edilen çalışmalar herhangi bir ücret talep edilmeksizin çevrimiçi ortamda yayımlanmaktadır. Detaylı bilgilere ulaşmak için https://dergipark.org.tr/tr/pub/niibfd adresini ziyaret edebilirsiniz.

15 Mayıs 2024 tarihine kadar Dergipark sistemi üzerinden gönderilecek olan çalışmalar arasından kabul edilenler, 30 Haziran 2024 tarihinde çevrimiçi ortamda yayımlanacaktır.