Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi Finans Özel Sayısı İçin Makale Çağrısı
13 Şubat 2024, Salı - 13:51
Güncelleme: 13 Şubat 2024, Salı - 13:51

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren "Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi", bilimsel yayın hayatına 2020 yılından beri devam etmekte olup, finans alanında özel bir sayıya ev sahipliği yapma kararı almıştır. Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin finans alanında elde ettiği başarıları göz önünde bulundurarak planlanan bu özel sayı, bu alandaki bilimsel çalışmalara katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

15 Temmuz 2024 tarihine kadar DergiPark sistemi üzerinden dergi gönderilen özgün bilimsel çalışmalar, yayın politikamız doğrultusunda kör hakem uygulamasına tabi tutulacaktır. Kabul edilen çalışmalar herhangi bir yayın ücreti talep edilmeksizin 30 Ağustos 2024 tarihinde derginin Finans Özel Sayısı bünyesinde çevrimiçi olarak yayımlanacaktır.