Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin İşaret Dili İle İlk Yardım Videoları Sosyal Medyada
28 Aralık 2021, Salı - 09:47
Güncelleme: 28 Aralık 2021, Salı - 09:47

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyeni Öğr. Gör. Mahmut Beler’in gerçekleştirdiği ENGELSİZ İLK YARDIM projesi kapsamında hazırlanan “İşaret Dili İle İlk Yardım” videoları kullanıma hazır hale getirilmiştir. Öncelikle işitme engelli / sağır bireylerin ilk yardım farkındalığını artırmak için hazırlanan ilk yardım videolarından herkes faydalanabilmesi için tüm videolara alt yazı ve dış ses eklenmiştir.

İşaret Dili İle İlk Yardım videolarına ulaşmak için Engelsiz İlk Yardım Projesinin Youtube, Facebook ve Instagram sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Facebook: @engelsizilkyardim

Instagram: @engelsizilkyardim