MCBÜ İİBF Yönetim ve Ekonomi Dergisi 100.Yıl Özel Sayısı
11 Eylül 2023, Pazartesi - 09:36
Güncelleme: 11 Eylül 2023, Pazartesi - 09:36

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 28 yıldır çıkartılmakta olan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim ve Ekonomi Dergisi  Bu yıl, Cumhuriyetin Kuruluşunun 100.yılı olması nedeniyle "Yönetim ve Ekonomi Dergisi 100. Yıl Cumhuriyet" özel sayısı çıkartılacaktır. Söz konusu özel sayıda daha çok "Cumhuriyet" temalı, Türkiye'de Cumhuriyet'in ekonomik, sosyal, kültürel, politik etkilerinin, sosyal yaşamda ve eğitim alanındaki yansımalarının sosyal bilimlerin farklı disiplinlerinin yaklaşımlarıyla araştırıldığı bilimsel çalışmalara ağırlık verilmesi planlanmaktadır.  Bu kapsamda hali hazırda var olan ve/veya hazırlayacağınız başka yerlere önceden gönderilmemiş ve yayınlanmamış çalışmalarınızı  31.10.2023 tarihine kadar dergilerine iletebilirsiniz.

Ayrtınılı bilgi ve makale gönderimini https://dergipark.org.tr/tr/pub/yonveek web sitesinden gerçekleştirebilirsiniz.