Marmara Üniversitesi Makale Çağrısı
22 Nisan 2024, Pazartesi - 10:59
Güncelleme: 22 Nisan 2024, Pazartesi - 10:59

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından yayınlanan Eurasian Research in Sport Science (Avrasya Spor Bilimleri Araştırmaları (ERISS e-ISSN: 2636-8269), Türkçe ve İngilizce olmak üzere Haziran ve Aralık aylarında yılda iki defa yayınlanan, hakemli ve bilimsel bir e-dergidir. Beden eğitimi ve spor bilimleri konularıyla ilgili temel ve klinik alanlarda yapılan çalışmaları yayınlayarak bilim dünyasına katkıda bulunmayı ve bilim insanlarının, öğrencilerin ve spor bilimine ilgi duyan herkesin yapılan bilimsel çalışmalara ücretsiz bir şekilde kolaylıkla ulaşmalarını sağlamayı amaçlayan ERISS; spor eğitimi, beden eğitimi ve spor, hareket ve antrenman, spor sağlık, egzersiz ve spor psikolojisi, spor sosyolojisi, spor bilişim teknolojileri, spor yönetimi, rekreasyon, spor felsefesi, engellilerde egzersiz ve spor alanlarında yapılan profesyonel özgün araştırma, derleme ve olgu sunumu yayınlamaktadır.
Index Copernicus, Türk Eğitim İndeksi, Academindex, SOBIAD tarafından taranmakta; TR Dizin tarafından izlenmekte olan derginin makale kabulü çağrısının detayları için DergiPark platformunda yer alan https://dergipark.org.tr/tr/pub/eriss adresini ziyaret ediniz.