Makale Çağrısı
29 Nisan 2024, Pazartesi - 11:26
Güncelleme: 29 Nisan 2024, Pazartesi - 11:26

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından yayımlanan Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi'nin (AKSOS) sosyal bilimler odaklı, hakemli, akademik bir dergi olduğu, DergiPark tarafından listelendiği ve Eurasian Scientific Journal Index, ASOS Index, Journals Directory, ResearchBib tarafından tarandığı belirtilmektedir. Ayrıca yılda iki sayı olarak yayımlanan Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi'nin (AKSOS) bilimsel bilgiye açık, ücretsiz ve kısıtlamasız, abonelik gerektirmeyen erişim yaklaşımını benimsendiği, AKSOS'a gönderilen çalışmaların, yalnızca bilimsel niteliklerine ve etik ilkelere göre değerlendirildiği bildirilmektedir.
Bu kapsamda güncel sayı için 15 Mayıs 2024 tarihine kadar makale kabulüne açık olan Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (AKSOS) ile ilgili bilgiye https://dergipark.org.tr/tr/pub/aksos adresi üzerinden ulaşılabilmektedir.