Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi (KONJES)
15 Şubat 2024, Perşembe - 10:17
Güncelleme: 15 Şubat 2024, Perşembe - 10:17

Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimlerim Fakültesi bünyesinde yayımlanan Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi (Konya Journal of Engineering Sciences, KONJES) Dergipark bünyesinde https://dergipark.org.tr/tr/pub/konjes adresi üzerinden makale kabulüne devam etmektedir. KONJES, mühendislik bilimleri kapsamında ortaya çıkan en son gelişmelerin, yeniliklerin ve yapılan araştırmalar sonucu elde edilen bilgilerin yayımlanması için araştırmacılara açık erişimli olarak (online) imkan sağlayan ücretsiz uluslararası hakemli bir dergidir. KONJES, 2016 yılından itibaren TR-Dizin tarafından aralıksız olarak indekslenmektedir. Ayrıca KONJES, Index Copernicus ve SCILIT gibi uluslararası indeksler tarafından da indekslenmektedir. KONJES araştırma makalesi, derleme, editöre mektup ve düzeltme türünde yayınları kabul etmektedir. Dergimiz Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında olmak üzere yılda dört sayı (üç ayda bir sayı) ve her sayıda 20 adet makale yayımlamaktadır. KONJES, 2023 yılı başından itibaren sadece İngilizce olarak hazırlanan çalışmaları kabul etmeye başlamıştır.