Kastamonu Üniversitesi Memnuniyet Anketleri
16 Aralık 2021, Perşembe - 15:38
Güncelleme: 16 Aralık 2021, Perşembe - 15:38

Üniversitemizin 2021 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun hazırlanmasına ilişkin çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Üniversitemizin mevcut durumunu analiz edebilmek ve gelecekle ilgili plan ve projelerin gerçekçi verilere dayandırılabilmesi amacıyla görüş, talep ve önerilerinize ihtiyaç duymaktayız. Bu amaçla hazırlanan anket linki aşağıda verilmiş olup, linki tıklayarak anketi doldurabilirsiniz.

Anketimiz 27/12/2021 tarihine kadar erişime açık olacaktır. Kurumunuz birimlerinde görev yapan tüm personele duyurularak, gönüllülük esasına göre elektronik olarak doldurulmasının sağlanması beklenmektedir. Anket bilgilerinin bu amaç dışında kullanılmayacağını taahhüt eder, katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL
Kastamonu Üniversitesi Rektörü

Anket Linki: https://docs.google.com/forms/d/1AKDWPFXDj3nF3pJRX1XGaCCkDkyXjffyd6kH-m8...