III. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı
06 Kasım 2023, Pazartesi - 11:07
Güncelleme: 06 Kasım 2023, Pazartesi - 11:07

"III. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı" 29-30 Kasım 2023 tarihlerinde Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonuyla Bartın Üniversitesi ev sahipliğinde ASHB Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, KTB Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecektir. Çalıştay yüz yüze ve çevrimiçi birlikte olacaktır. Etkinliğin açılış töreninde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, 2023 yılında Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonlarınca denetimleri tamamlanan ve Erişilebilirlik Belgesi alarak Erişilebilirlik Logosu kullanmaya hak kazanan kütüphanelere erişilebilirlik logolu bayrakları verilecektir. Çalıştaya katılmak ve katkı sağlamak isteyen kişilerin web sayfasında bulunan "Katılım Talep Formu"nu doldurmaları gerekmektedir. Çalıştaya yüz yüze ve çevrimiçi katılım sınırlı olduğundan katılım talepleri bilim kurulumuzca değerlendirildikten sonra 22 Kasım 2023 tarihinde web sayfamızda Katılımcı Listesi yayınlanacaktır.Etkinlikle ilgili detaylara https://www.engelsizbilisim.org/erisilebilirkutuphane/ adresinden ulaşabilirsiniz.