MENU

Hasat Sonrası Kayıpların Azaltılması Stratejileri ve Atıkların Değerlendirilmesi Etkinlik Duyurusu
26 Temmuz 2023, Çarşamba - 16:51
Güncelleme: 28 Temmuz 2023, Cuma - 13:50
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Tarsus Üniversitesi Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Aysel ELİK DEMİR'in yürütücülüğünde, TÜBİTAK tarafından desteklenmekte olan 2237-A "Hasat Sonrası Kayıpların Azaltılması Stratejileri ve Atıkların Değerlendirilmesi" isimli etkinliğe ilişkin detaylı bilgi ve başvuru formuna http://gkayipazaltma.tarsus.edu.tr/tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Eğitimin ana hatları ile amaçları şu şekilde sıralanabilir:  

  • Atıklar nelerdir, gıda güvenliği ile ilgisi
  • Gıda güvencesi ve güvencesizliği ve ülkemizin durumu
  • Hasat sırası ve sonrası gıda kayıp nedenleri, çözümleri ve iyi hasat uygulamaları
  • Nakliye ve depolama kayıpları, çözüm uygulamaları
  • Gıda atıklarının değerlendirilmesi, atıklardan katma değerli ürün eldesi ve uygulama örnekler
X
Secure Login

This login is SSL protected