Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi Makale Çağrısı
12 Ocak 2024, Cuma - 11:40
Güncelleme: 12 Ocak 2024, Cuma - 11:40

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi (GÜFFD) Fen Fakültesi bünyesinde, Araştırma ve Derleme Makaleler yayımlayan ulusal hakemli bir dergidir. Fen Bilimleri kapsamındaki çalışmalar dergide değerlendirilmektedir. GÜFFD, Mayıs ve Kasım aylarında birer sayı olmak üzere yılda iki kez, Türkçe yayımlanmaktadır. Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi, Aralık 2020 tarihinde yayım hayatına başlamıştır. İlk sayısından itibaren alan indekslerinde taranmaya başlamıştır. Bir yıl sonra 17 Aralık 2021 tarihinde ULAKBİM tarafından DERGİPARK’a kabul edilmiştir. Derginin yayınlanmış olan ilk iki cildi de DERGİPARK’a aktarılmıştır. TR Dizin’de taranması için başvuru yapılmıştır. Derginin, makaleleri sadece TÜBİTAK-Ulakbim tarafından sağlanan Dergipark çevrimiçi (online) sistemi yoluyla kabul etmektedir. Dergiye gönderilen makaleler için çift-taraflı kör hakemlik süreci uygulanmakta, en az iki hakem görüşü alınmaktadır. GÜFFD Açık Erişim Politikasını benimsemektedir. Makale yayınlama ve yayınlanan makalelere erişim süreçlerinde herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Yayına kabul edilen makaleler için yazarlara ve hakemlere ücret ödenmemektedir.

Web Site: https://dergipark.org.tr/tr/pub/guffd