Gazi Üniversitesi Eğitim Duyurusu (Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi)
05 Ocak 2022, Çarşamba - 16:35
Güncelleme: 05 Ocak 2022, Çarşamba - 16:35

Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından uzaktan eğitim yoluyla 07-18 Şubat 2022 tarih aralığında "Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi" düzenlenmesi planlanmıştır.

Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi

Ön kayıt için son başvuru tarihi 28 Ocak 2022 tarihidir. Eğitim programına ön kayıt yaptırmak için lütfen https://www.sem.gazi.edu.tr/basvuru bağlantısına tıklayınız. Başvuru sayısının belirlenen asgari kontenjandan az olması halinde eğitim gerçekleştirilmeyecektir. Bu durumda başvuru sahipleri bilgilendirilecektir.

Eğitim kontenjanı 25 kişi ile sınırlıdır.

Eğitim Tarihi : 07-18 Şubat 2022

Eğitim Saati : Hafta İçi 10:00 - 12.00

Eğitim Süresi : 24 Saat (10 İş günü)

Eğitim Ücreti : 1.000 TL (KDV Dâhil)

Eğitim Türü : Uzaktan (Çevrimiçi Canlı Oturum)

Eğitimci : Necip TURGUTER - Sayıştay (E) Uzman Denetçisi Bağımsız Denetçi

Not: Kamu çalışanlarının eğitim ücretlerinin kurumlarınca ödenmesi Merkezi Yönetim Bütçe Kanunun eki (E) cetveli 37. sıra (a) bendine göre yapılabilmektedir. Eğitim Detayları Kamu kurumu ve kuruluşları ile kamu idarelerinin mal alımı, hizmet alımı ve yapım işleri bilindiği üzere; 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine göre yapılmaktadır. Söz konusu Kanun Usul kurallarının ön planda olduğu temel kanun olmakla birlikte, uygulamalara açıklık getirilmek üzere Kamu İhale Kurumunca Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği, Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Yapım işleri ihaleleri Uygulama Yönetmeliği yürürlüğe konulmuştur.

Bu kursta, Kamu İhale Kanunu söz konusu Yönetmelik hükümleri ve Kamu ihale Genel Tebliği hükümleri doğrultusunda açıklanacak olup; ilgisi nedeniyle 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri kanununun temel hükümleri açıklanacaktır.