Dokuz Eylül Üniversitesi Makale Çağrısı
11 Ekim 2023, Çarşamba - 11:56
Güncelleme: 11 Ekim 2023, Çarşamba - 11:56

Yayın hayatına yeni başlayan Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Dergisi (DEUSBD),Dokuz Eylül  Üniversitesi  Necat  Hepkon  Spor  Bilimleri  Fakültesi  tarafından  açık  erişim  olarak  yayınlanan periyodik  bir  ulusal  bilimsel  dergidir.

Yayınladığı  çalışmalardan  elde  edilen  klinik,  teorik  ve  pratik  bilgilerin  alana  transfer  edilerek fiziksel  aktivitenin teşvik  edilmesi,  sporda  sakatlıkların  önlenmesi  ve  sporcu  sağlığının  korunması  ve etken faktörlerin değerlendirilmesine odaklanmıştır. DEUSBD'ye gönderilen çalışmalar çift kör değerlendirmeden geçer ve kabul edilen çalışmalar Türkçe ve/veya İngilizce dilde yayınlanır. Derginin Amaç ve Kapsamı ile Yazarlara Bilgi ve Makale Gönderme sistemini görmek için https://dergipark.org.tr/tr/pub/dokuzeylulspor bağlantısındaki web sitesi ziyaret edilebilir.