BTÜ Geleneksel 6. Havacılık ve Savunma Günleri
11 Ekim 2023, Çarşamba - 13:09
Güncelleme: 11 Ekim 2023, Çarşamba - 13:09

Bursa Teknik Üniversitesi Uzay Havacılık ve Savunma Sanayii Topluluğu, Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali yarışmalarında İnsansız Hava Araçları, (savaşan İHA, sabit kanat, döner kanat, vtol), roket ve model uydu kategorilerinde 17 farklı takım olarak hazırlanmakta ve ülkemizin bu alanda öncü firma ve kuruluş temsilcilerini de konferans ve seminerlerde ağırlayarak farkındalık yaratmaktadır. 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Yerleşkesinde yapılması planlanan BTÜ Gelenekselpılacaktır.6. Havacılık ve Savunma Günleri'nin verimli, etkili ve güçlü bir etkinliğe dönüşmesi adına "TÜRK YILDIZLARI" ekibini de 11 Ekim 2023 Çarşamba günü yapılması planmaktadır.