Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Metalografi Laboratuvarı Fiyat Listesi
19 Kasım 2021, Cuma - 15:55
Güncelleme: 22 Kasım 2021, Pazartesi - 10:04

Üniversitemiz, Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünce Metalografi Laboratuvarında yapılmakta olan, mekanik test ve numune hazırlama cihazları ile metalografik görüntüleme mikroskopu analiz fiyat listesi aşşağıdaki gibidir.

Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi

Balıkesir Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜBTAM) bünyesinde yer alan Metalografi Laboratuvarlarımıza ait mekanik test ve numune hazırlama cihazları ile metalografik görüntüleme mikroskopu aktif olarak hizmet vermektedir. Aşağıda verilen tabloda cihaz bilgileri ve hizmet bedelleri belirtilmiştir. Uygulanan İşlem Kullanılan Cihaz Analiz Ücreti* (TL)

• Çekme-Basma-Eğme Testi Zwick Roell Z250 130
  • Sertlik Testi (Rockwell, Vickers, Brinell) Zwick Roell ZHU250 80
  • Kesme Metkon (Metacut 351) 40 Bakalite Alma Metkon (Ecopress 100) 40
  • Zımparalama Metkon (Forcipol 2V) 40 Parlatma Metkon (Forcipol 2V) 40
  • Dağlama 10 Mikro yapı fotoğraf çekimi Leica DM 2700 M 10

*Analiz ücreti 1 adet numune için KDV hariç olarak belirtilmiştir. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına %30 indirim uygulanmaktadır. Merkezimizde gerçekleştirilen diğer analizlerle ilgili "bubtam.balikesir.edu.tr" web adresimizi ziyaret edebilir, taleplerinizi "bubtam@balikesir.edu.tr" adresine e-posta olarak iletebilirsiniz.

Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜBTAM) Bigadiç Yolu 17. km Çağış Kampüsü 10145 Balıkesir / Türkiye
e-posta: bubtam@balikesir.edu.tr