ANKOSlink Uluslararası Konferansı
15 Ağustos 2023, Salı - 10:27
Güncelleme: 15 Ağustos 2023, Salı - 10:28

ANKOSLink Uluslararası Konferansının bu yıl 20-23 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya'da Royal  Seginus Hotel Kongre Merkezi'nde  "Cumhuriyet'in  100. Yılında Üniversite Kütüphaneleri  Yeniden  Düşünmek"  ana teması ile  gerçekleştirileceği,  üç  gün  sürecek  konferansta  ele alınacak konuların yapay zekanın üniversite kütüphanelerine etkisi, değişen eğitim öğretim yöntemleri, kalıcı tanımlayıcılar  ve  bilgiye  erişim,  araştırma  değerlendirme  sistemleri,  konsorsiyum  çalışmalarının önemi, kurumsal akademik yayıncılık, açık bilim ve açık erişim, yayıncılık alanındaki gelişmeler, yeni öğrenme  platformları,  paylaşım  ekonomisi,  paylaşım  modelleri  şeklinde  planlandığı  ve  tüm organizasyonların  katılımcı  sayısı  esas  alınarak  yapılacağından,  konferansa  katılacak  kişiler https://ankoslink.org.tr/2023/tr bu adresten kayıt yaptırıp detaylı bilgiye oradan ulaşabilirler.