Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi SPSS Uygulamalı Temel İstatistik Eğitimi
11 Kasım 2021, Perşembe - 13:40
Güncelleme: 22 Kasım 2021, Pazartesi - 10:07

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 27-28 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenecek VERİ 2101 kodlu SPSS Uygulamalı Temel İstatistik Eğitimi (Yüz yüze) Sertifika Programı gerçekleştirilecektir. Eğitim Doç. Dr. Gökhan SAVAŞ tarafından verilecektir.

Eğitimin amacı, sosyal araştırmaların veri analizinde en yaygın kullanılan istatistik paket programı olan SPSS aracılığıyla, örnek veri dosyaları üzerinden temel istatistiksel analizleri birebir yaparak öğretmek, analizler sonucunda elde edilen verilerin nasıl yorumlanacağını göstermektir. Sosyal konularda proje, tez ve araştırma yapmak için gerekli olan temel istatistik konuları düşünülerek hazırlanan bu eğitim, yüksek lisans tezi, doktora tezi, dönem içi projeler hazırlayan öğrenciler ile akademik çalışma yapanlar, anket geliştirip veri analizi yapmak isteyenler, çalıştıkları kurumda istatistiksel raporlar yazanlar ve SPSS ile sosyal veri analizi yapmak isteyenler için uygundur.

Eğitime https://sem.asbu.edu.tr/tr/spss-uygulamali-temel-istatistik-egitimi-sert... linkinden ulaşabilirsiniz.