Afet ve Gönüllülük Konulu Fotoğraf Yarışması
19 Nisan 2022, Salı - 12:46
Güncelleme: 19 Nisan 2022, Salı - 12:46

Ülke genelinde üniversite ve lise öğrencileri arasında AFAD gönüllülüğünü arttırarak afet ve acil durum / arama ve kurtarma toplulukları oluşturmak ve gönüllülerin afet ve acil durum faaliyetlerine daha etkin  katılımlarını  sağlamak, aynı zamanda afet  farkındalığını artırmak amacıyla  gençler  ve  gönüllüler arasında  çeşitli  konularda  Afet  ve  Acil  Durum  Yönetimi  Başkanlığı  koordinesinde  yarışmalar düzenlenecektir.

Bu  kapsamda  Gönüllüler  Arası  "Afet ve Gönüllülük Konulu Fotoğraf Yarışması" gerçekleştirilecektir. Yarışmanın final programları 27 - 30 Mayıs 2022 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait Kastamonu - Yolkonak Gençlik Kampında planlanmıştır. AFAD  Gönüllüleri  arası  planlanan  "Afetler  ve  Gönüllülük"  Konulu  Fotoğraf  Yarışmasında aşağıda yer alan hususlara dikkat edilmelidir.

1. Yarışma, konuya ilgi duyan ve AFAD Gönüllülük Sisteminde yer alan Zorunlu online eğitimi (Birey ve Aileler için Afet Bilinci) tamamlamış tüm AFAD Gönüllüsü katılımcılara açıktır.
2. Yarışmaya katılım bedelsizdir.
3. Eserlerin kaydedildiği CD ve başvuru formu beraber zarflanarak son eser teslim tarihi olan 06.05.2022 Cuma  günü  mesai  saati  sonuna  kadar  Koordinatör  İl  Afet  ve  Acil  Durum Müdürlüğü  adresine  elden teslim edilmeli ya da teslimat yerine zamanında ulaşacak şekilde gönderilmelidir. Belirtilen tarihe kadar ulaşmayan eserler yarışmaya dâhil edilmeyecektir.
4. Yarışmalarda  ulusal  ve  bölgesel  seviyede  dereceye  giren  yarışmacılara aşağıda  yer alan  ödülleri  29 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenecek olan törenle takdim edilecektir.

Bölgesel Seviye:
Derece Ödül