Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi Makale Çağrısı
04 Ekim 2023, Çarşamba - 14:36
Güncelleme: 04 Ekim 2023, Çarşamba - 14:36

Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 2018 yılından beri yayın hayatını sürdürmektedir. Mühendislik ve Fen Bilimleri alanında kuramsal ve deneysel çalışmaları kapsayan
Artıbilim, alanına giren konulardaki gelişmelerin takip edilebilmesi, bilimsel ve uygulamalı gelişmelere katkıda bulunabilmesi için özgün araştırma makaleleri, kısa makaleler ve derleme çalışmalarını yayınlamaktadır. Haziran ve Aralık ayında yılda iki kez yayınlanan Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, Türkçe ve İngilizce çalışmaları kabul etmektedir.

Yukarıda ayrıntıları verilen Artıbilim:Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisine (https://dergipark.org.tr/tr/pub/artibilimfen) adresinden ulaşabilirsiniz.