3.Uluslararası Mimarlık Sempozyumu
06 Kasım 2023, Pazartesi - 16:52
Güncelleme: 06 Kasım 2023, Pazartesi - 16:52

Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanlığının ev sahipliğinde birincisi "Çevreden Mekâna" temasıyla 4-6 Ekim 2018 tarihinde, ikincisi "Tasarım: Süreçler/Değişimler/Dönüşümler" temasıyla 11-12 Ekim 2021 tarihinde tamamlanmıştır. Bu sempozyumların devamı niteliğinde "Yapılı Çevre Pratikleri ve Aktörleri" ana temasıyla 11-12 Aralık 2023 tarihinde üçüncüsünün yapılması planlanmakta olup söz konusu sempozyumda Uluslararası ölçekte, yapılı çevre konusunda çalışmalar yapan bilim insanlarını bir araya getirmek, "Kent/Çevre/Mekân-İnsan" hakkında yaptıkları değerli araştırmaları sunmak, paylaşmak ve ortak bir platformda buluşturmak amaçlanmaktadır. Sempozyum dilleri İngilizce ve Türkçe olup bildiri özeti gönderimi için son tarih 26 Kasım 2023'tür. Sempozyum ile ilgili detaylı bilgiye https://tr.iksadkongre.com/dumimarliksempozyumu3 web sayfasından ulaşabilirsiniz.