17. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi (ICRE)
22 Ağustos 2023, Salı - 14:28
Güncelleme: 22 Ağustos 2023, Salı - 14:31

28-29-30 Eylül 2023 tarihlerinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde;Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile Uluslararası Eğitim Araştırmacıları Derneği, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliğiyle "Dijital Devrim ve Dijital Olarak Küreselleşen Köyde Eğitimin Geleceği: Zorluklar ve Fırsatlar" (Digital Revolution and the Future of Education in the Digitally Globalised Village: Challenges and Opportunities)" temalı "17. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi (ICRE)" ve "Dijital Çağda Boşluğu Kapatmak: Uygulamalı Dilbilim ve Dil Öğretiminde İyimser Problem Çözme" (Bridging the Gap in the Digital Era: Optimistic Problem-Solving in Applied Lignuistics and Language Teaching) temalı 7. Uluslararası Uygulamalı Dil bilimde Araştırmalar Kongresinin yüz yüze ve çevrimiçi olarak düzenlenmesi planlanmaktadır. Detaylı bilgi için http://2023.ulead.org.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.