Zootekni Bölümü Mezunundan Sektörel Deneyimler
30 Mart 2021, Salı - 14:29
Güncelleme: 30 Mart 2021, Salı - 14:33

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü 1996 yılı mezunlarından Ziraat Mühendisi Ayhan Coşar, mart ayı “Mezun-Öğrenci Buluşması” etkinliğinde çevrim içi (on-line) ortamda genç ziraat mühendisi adaylarıyla buluştu.

Şu an DOYA Hayvan Beslenme Hizmetleri Ltd. Şti. yönetim kurulu başkanı olan Coşar, düzenlenen etkinlikte sektöre dair mesleki bilgi, birikim ve tecrübelerini toplantıya katılan öğrencilerle paylaşarak, merak edilen konular hakkındaki hususlara açıklık getirip sektörle ilgili soruları cevaplandırdı.

Mezunu olduğu üniversiteyi layıkıyla temsil etmeye çalıştığını dile getiren OMÜ Zootekni Bölümü mezunu Ayhan Coşar, buluşmada emeği geçenlere şükranlarını sunarak kariyer ve gelişim hedeflerinde öğrencilere yol ve yön gösterecek unsurlara ilişkin de açıklamalarda bulundu.