Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nde Özel Yetenek Sınavı Heyecanı Yaşandı
11 Ağustos 2023, Cuma - 14:37
Güncelleme: 12 Mart 2024, Salı - 09:28

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nde Özel Yetenek Sınavı gerçekleştirildi.

OMÜ, 2023-2024 Akademik Yılı için Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi;  Beden Eğitimi,  Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon bölümlerine öğrenci alım özel yetenek sınavları yapıldı.

Yaşar Doğu Spor Salonunda gerçekleşen sınava Türkiye’nin birçok ilinden 1589 erkek ve 991 kadın öğrenci katıldı. Beceri-koordinasyon parkur testinde yeteneklerini sergileyen öğrenciler, kendi aralarında mücadele etti. 7- 11 Ağustos arasında gerçekleşen sınav sonuçları kılavuzda belirtilen takvime göre ilan edilecek.

Özel yetenek sınavına katılan öğrencileri ziyaret eden;  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi, Yaşar Doğu Spor Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Eliöz ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yıldırım Kayaca öğrencilere başarılar diledi.