Veteriner Fakültesi Dekanlığında Görev Değişimi
22 Mart 2022, Salı - 15:11
Güncelleme: 24 Mart 2022, Perşembe - 10:49

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Dekanlığında yapılan devir teslim töreniyle Prof. Dr. Mehmet Tütüncü, Prof. Dr. Harun Albayrak’tan dekanlık görevini devraldı.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın da katıldığı devir teslim törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, Prof. Dr. Recep Sancak, Prof. Dr. Selim Eren ve Prof. Dr. Cengiz Batuk ile Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep de iştirak etti.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı eski Dekan Prof. Dr. Harun Albayrak’a teşekkür ederken, dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Mehmet Tütüncü’ye de yeni görevinde muvaffakiyet diledi.

Törende Rektör Ünal, eski Dekan Albayrak ile yeni Dekan Tütüncü’ye çiçek takdim etti.