MENU

‘USG Eşliğinde İleri Düzey Periferik Sinir Blokları’ Kursu Başarıyla Gerçekleştirildi
13 Şubat 2024, Salı - 09:53
Güncelleme: 13 Şubat 2024, Salı - 12:17
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Rejyonal Anestezi Derneği (RAD) ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı iş birliğinde düzenlenen ‘USG Eşliğinde İleri Düzey Periferik Sinir Blokları’ kursu başarıyla gerçekleştirildi.

OMTEL’de düzenlenen kursa; RAD Başkanı Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu, OMÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyeleri, çeşitli illerden anesteziyoloji hekimleri, akademisyenler ve konuşmacılar katıldı.

RAD Başkanı Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu, kursun ev sahipliği için teşekkürlerini ileterek "Ülkemizin farklı illerinde gerçekleştirdiğimiz bu kursu Samsun’da da başarıyla tamamladık. İlk gün teorik bilgileri paylaştık ve canlı mankenler üzerinde pratik uygulamalar gerçekleştirdik. Kursumuzun ikinci gününde ise eğitim salonuna da canlı televizyon yayını ile yansıtılan ameliyathanede hastalar üzerinde rejyonal teknikleri uygulayarak katılımcılarımızın en verimli şekilde kursu geçirmesini hedefledik. Ev sahipliğinden dolayı OMÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalına, farklı illerden gelen tüm eğitici hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Ev sahipliğini üstlenen OMÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı adına Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serhat Kocamanoğlu da "Giderek yaygınlaşan USG eşliğinde sinir blokları konusunda Samsun'umuza gelerek çok değerli bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları için Başkan Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu şahsında RAD eğitmenleri ve emeği geçen tüm hocalarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarım." ifadelerini kullandı.

Kurs, katılımcıların geri bildirimlerinde çok yararlı olduğunu dile getirdikleri bir etkinlik oldu. Kursun sonunda Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen davetliler, bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

X
Secure Login

This login is SSL protected