MENU

Turizm İşletmeciliği Bölümü Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Paydaş Toplantısı Düzenledi
20 Nisan 2021, Salı - 09:21
Güncelleme: 20 Nisan 2021, Salı - 13:59
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

2020 yılının Mart ayında Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu tarafından akredite edilen Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü paydaş toplantısı düzenledi.

Toplantı Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yetkin Bulut’un açılış konuşması ve bölümle ilgili yapılan faaliyetleri içeren sunumuyla başladı. Daha sonra Doç. Dr. Bulut, akreditasyon konusunda yapılan çalışmalarla ilgili katılımcıları bilgilerdi. 

Katılımcılar ile program çıktılarının ele alındığı toplantıda dönem bazında dersler ve içerikleri hakkında güncel içerikler incelendi. Yine katılımcıların ortak görüşleri doğrultusunda bölüm müfredatına yeni dersler eklendi, bazı derslerin kredileri artırıldı. Toplantıda altı çizilen bir başka nokta da paydaşlar ile daha sık bir araya gelinerek ilişkilerin geliştirilmesi oldu. Bu bağlamda usta öğretici kapsamında bölümde derse giren özel sektör temsilcileri bu uygulamadan duydukları memnuniyeti ve uygulamanın devamını ve diğer bölümlerde de uygulanması gerektiğini ifade ettiler.

Toplantıya Turizm İşletmeciliği Bölümünden Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yetkin Bulut,  öğretim üyeleri Doç. Dr. Erdal Yılmaz, Dr. Öğretim Üyesi Zuhal Çilingir Ük, Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Atar,  Arş. Gör. Dr. İbrahim Taner Akkoç, Arş. Gör. Burak Arslan ve Arş. Gör. Gamze Kayan; Turizm Rehberliği Bölümü öğretim üyesi ve TURAK Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Seden Doğan; Bafra Turizm MYO’dan Öğretim Görevlisi Yaşar Gültekin ile Öğr. Gör. Zuhal Yaşar; Bafra İşletme Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Suzan Urgan; Bafra MYO’dan Dr. Öğretim Üyesi Hasan AKAY; Samsun MYO’dan Öğr. Gör Dr. Aybike Tuba Özden ve Öğr. Gör. Dr. Olcay Özışık Yapıcı; Havza MYO’dan Öğr. Gör. Yusuf Çatalkaya; Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı ve North Point Otelleri Koordinatörü Murat Toktaş; Sheraton Grand Samsun Oteli Genel Müdürü Onur Bıyıklı; Serra Otel Genel Müdür Yardımcısı ve Samtiad temsilcisi Ünal Arlı; Gastroart İşletmesi sahibi Executive Şef Ercan Yılmaz; Turizm Fakültesi öğrenci temsilcisi Zeliha Şengülen, Turizm İşletmecilği Bölümü mezunlarından Emre Candan, Mohamed Mohamed Nur, Sibel Can ve Gülşah Taflan katıldı.

Toplantı, dilek ve temennilerin paylaşılmasıyla sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected