MENU

Trabzon’da Açılan Kariyer Fuarında OMÜ'ye İlgi Büyük
10 Mart 2020, Salı - 13:28
Güncelleme: 11 Mart 2020, Çarşamba - 16:35
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Trabzon'da “Yetenek Her Yerde” temasıyla Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda bugün başlayan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nda (DOKKAF 2020) Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) standı yoğun ilgi gören stantlardan biri oldu.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda ve Karadeniz Bölgesi’ndeki 9 üniversitenin paydaşlığında ziyarete açılan fuara Samsun'dan katılan OMÜ ile bünyesindeki Samsun Teknopark ve OMÜ-TTO, lise öğrencileri ve yeni mezunlara kendilerini tanıtma şansı buldular.

DOKKAF 2020; Samsun’dan Rize’ye uzanan güzergâhtaki tüm üniversite öğrencileri ile mezunlarını, iş dünyasının dinamikleri ve aktörleriyle bir araya getirip Türkiye’nin yarını olan gençlerin geleceklerine yön vermesinde fırsat eşitliği sunmayı hedefliyor.

Fuarda, Samsun Teknopark Kurumsal İletişim Uzmanı Ergün Alver, üniversite-sanayi iş birliği uzmanı Şafak Esra Aslan, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli Arif Savsar ve Kurumsal İletişim Birimi personeli Elif İrem Yıldırım; 2 gün boyunca ziyaretçilere lisans ve yüksek lisans imkânları, Teknopark ve TTO'nun yürüttüğü projeler ile girişimcilik konularını anlatacak.

X
Secure Login

This login is SSL protected