Tıp Fakültesi Hastanesi ‘Pandemide Çocuk Olmak’ Adlı Video Hazırladı
16 Eylül 2021, Perşembe - 11:41
Güncelleme: 20 Eylül 2021, Pazartesi - 11:57

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sosyal sorumluluk kapsamında halk sağlığına yönelik çocuk hastalarımız için “Pandemide Çocuk Olmak” temalı bir etkinlik düzenlendi.

Tıbbi Sosyal Hizmet Biriminin yürüttüğü çalışma hastanede hizmet alan çocuklara yönelik bir sosyal hizmet uygulamasıdır. 01.02.2021- 30.04.2021 tarihleri arasında yatan 06-15 yaş çocuk hastaların kaygılarını azaltmak, bilgilendirmek, davranış kazandırmak ve sağlıklarını korumak amacıyla Sağlık Bakanlığının Covid-19 Öğrenci Bilgilendirme Rehberinden yararlanarak eğitim videosu hazırlandı.

Eğitim videosunu internet sayfasından ve hastanede bulunan kapalı devre televizyon yayını sistemlerinden izleyebilirsiniz.