Tıp Fakültesi Hastanesi Emzirme Haftasında Etkinlik Düzenledi
08 Ekim 2021, Cuma - 17:50
Güncelleme: 08 Ekim 2021, Cuma - 17:57
Dinlemek için tıklayınızDİNLE

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

Anneler ve sağlık çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Tıp Fakültesi Hastanesi Merkez Müdürü Prof. Dr. Fatih Özkan ve Tıp Fakültesi Neonatoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Canan Seren emzirme hakkında bilgiler verdi.

Anne sütünün teşviki ve bebek dostu unvanlarına sahip olan Tıp Fakültesi Hastanesinde emzirme haftasına özel farkındalık oluşturmak adına tüm sağlık çalışanlarının, üzerinde bebek dostu logosu bulunan ve "ilk 6 ay sadece anne sütü" yazılı tişörtler giydi.

Ayrıca etkinlikte, emzirmenin bebek ile anne arasındaki duygusal bağ oluşumunda en güçlü unsur olduğu belirterek anne sütünün faydaları ve emzirmenin önemini içeren sloganlarla bir video hazırlandı.

Secure Login

This login is SSL protected