MENU

SBB’den Akşam ve Gece Mesaisi ile Kurupelit Yerleşkesi’nde Asfalt Serimi
24 Mayıs 2024, Cuma - 16:16
Güncelleme: 24 Mayıs 2024, Cuma - 17:03
A+ A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekibi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) merkez Kurupelit Yerleşkesi’nde Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinden (AKM) Heliport Kafe’ye kadar uzanan tali yolu, akşam ve gece mesaisi yaparak asfaltladı.

300 metrekare asfalt yol çalışması

SBB’ye bağlı çalışanlar ve iş makinelerinden kurulu ekip, söz konusu güzergâhtaki 300 metrekare asfalt yol çalışmasını, akşam saatlerinde başlayıp gecenin geç saatlerine kadar sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi ekibinin yoğun mesainin ardından AKM’yi Heliport Kafe’ye bağlayan yol, güzel bir görünüme kavuştu.

180 ton asfatlık yama ile de bakım ve onarım çalışması

Bunun yanı sıra SBB ekibi, Kurupelit Yerleşkesi’nin farklı noktalarındaki yıpranmış ve zarar görmüş yollarda da 180 ton asfaltlık yama ile bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

OMÜ Çevre Düzenleme Müdürlüğü, SBB iş birliğinde yenileme ve iyileştirme çalışmaları yürütüyor

Ulaşım konforunu arttırmak adına Kurupelit Yerleşkesi’nde sathi (yüzeysel) ve taşıyıcı tabakadaki aşınmaların olduğu yolları tespit eden OMÜ Çevre Düzenleme Müdürlüğü, SBB iş birliğinde yenileme ve iyileştirme çalışmaları yürütüyor.

Yenileme ve bakım çalışmalarıyla ilgili konuşan OMÜ Çevre Düzenleme Müdürü Ziya Yüksel, AKM’den Heliport Kafe’ye uzanan yolun sıkça kullanıldığı belirterek, asfalt döküm ve yama çalışmasıyla hem trafiği rahatlatmayı hem de ulaşımı kolaylaştırmayı amaçladıklarını dile getirdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected