MENU

Samsun Teknopark 2023 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
09 Eylül 2023, Cumartesi - 08:00
Güncelleme: 12 Eylül 2023, Salı - 09:48
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) çatısı altında faaliyet gösteren Samsun Teknopark’ın “2023 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı”, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal'ın başkanlığında yapıldı.

Samsun Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz ile ekibinin de hazır bulunduğu toplantıda; Samsun Bafra Ticaret Borsası Başkanlığı, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Samsun Ticaret Borsası Başkanlığı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı ve Samsun Üniversitesinden temsilciler ile Sampa Otomotiv, Samsun Anakent Turizm, Ceynak Lojistik, Akay Pharma İlaç firmalarından yetkililer yer aldı.

SAMÜ, Teknopark Yönetim Kurulunda

Toplantıda gündem maddeleri değerlendirilirken yeni dönemde Samsun Üniversitesinin (SAMÜ) Samsun Teknopark Yönetim Kuruluna katılması kararı alındı.

Karar sonrası açıklama yapan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Başta yeni dönem Yönetim Kurulumuzda yer alacak SAMÜ’yü tebrik eder, Olağanüstü Genel Kurul Toplantımıza katılım sağlayan tüm değerleri konuklarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.” ifadelerini kullandı.

Toplantı, katılımcıların karşılıklı fikir ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected