Tarih | 05.08.2025 |
Çorba | Mengen çorba |
Yemek | Ekşili köfte |
Yemek 2 | Sebzeli makarna |
Yemek 3 | Komposto |
Kenevirin sağlık endüstrisinde kullanılmasına ilişkin çalışmalarına devam eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlıkta Kenevirin Kullanımı Çalıyştayı’nın 2. oturumunu gerçekleştirdi.
Planlanan çalıştayda yanık-yara, ağrı, MS ve biomedikal alanlarında kenevirin kullanımına ilişkin alanında uzman akademisyenlerden oluşan çalışma grupları, belirlenen plan ve projelerinin sunumlarını yaptı. Sunumları dinleyen Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal daha sonrasında kenevirin sağlık alanında kullanımının detaylarını ve proje olabilecek çıktıları konuşuldu. Projeler Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) tarafından desteklenecek ve yürütülecek.
OMÜ Konukevi’nde gerçekleştirilen çalıştay oturumuna Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Alışır, Kenevir Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Selim Aytaç, Proje Yönetim Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas, Samsun Teknopark Genel Müdürü Ekrem Altan, çalışma grupları öğretim üyeleri ve birim sorumluları katıldı.
29 Kasım 2022, Salı
30 Haziran 2022, Perşembe
14 Nisan 2022, Perşembe
30 Eylül 2021, Perşembe
Geri bildirimleriniz iÃÆâ€ââ€Â¢ÃƒÆ’ƒâ€ Ã¢â‚¬ââ€Â¢ÃƒÆ’‚§in tÃÆâ€ââ€Â¢ÃƒÆ’ƒÂ¢Ã¢â€šÂ¬Ã‚±klayÃÆâ€ââ€Â¢ÃƒÆ’ƒÂ¢Ã¢â€šÂ¬Ã‚±nÃÆâ€ââ€Â¢ÃƒÆ’ƒÂ¢Ã¢â€šÂ¬Ã‚±z.